Kamer huren: niet meer beschikbaar prof Evertslaan in Delft

  • 13 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Delft. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huize SafeSixx zoekt 2 nieuwe mannelijke huisgenoten!

Wij zijn een dubbelgemengd huis van 9 jongens en 6 meisjes. Helaas gaan enkele huisgenoten ons verlaten. In ons huis komen daardoor 2 kamers vrij. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe huisgenoten ( M ) voor ons prachtige paleisje!

Wij zijn van allerlei verenigingen lid zoals: Toko, Plankenkoorts, Proteus enz. en zijn actief bij verschillende studieverenigingen.
Verder hebben wij elk jaar huisfeestjes, huiseten, huisweekend, wintersport, sportwedstrijden (o.a. met ons maandagavond huisvoetbal team), tour du chambres, studeersessies in de UB en natuurlijk het FlatFeest (het grootste studenten huisfeest in Europa).

Wij hebben een grote GR met een ruim balkon waar wij ’s avonds chillen en vaak films kijken. Ook is er een grote open keuken waar wij elke avond met elkaar eten. Verder is het huis op rol afstand van de TU en 5 minuutjes fietsen van het centrum. Ben jij onze nieuwe huisgenoot die houdt van samen eten, koken, films kijken, studeren en paarse badjassen? Stuur dan een leuk berichtje met daarin iets over jezelf en wie weet nodigen wij je uit voor de instemming!
* Het gaat over 2 vaste kamers

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Delft
Wijk/buurt: Wippolder-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Gedeeld balkon
Binnen roken
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Lift
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 17
Maximum leeftijd: 22
Geslacht: Man
Status: Student
Tonen op kaart