Room for rent: no longer available prof Evertslaan in Delft

  • 13 m2
  • 2 rooms
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Delft. You can contact the advertiser if you have any questions.

Huize SafeSixx zoekt 2 nieuwe mannelijke huisgenoten!

Wij zijn een dubbelgemengd huis van 9 jongens en 6 meisjes. Helaas gaan enkele huisgenoten ons verlaten. In ons huis komen daardoor 2 kamers vrij. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe huisgenoten ( M ) voor ons prachtige paleisje!

Wij zijn van allerlei verenigingen lid zoals: Toko, Plankenkoorts, Proteus enz. en zijn actief bij verschillende studieverenigingen.
Verder hebben wij elk jaar huisfeestjes, huiseten, huisweekend, wintersport, sportwedstrijden (o.a. met ons maandagavond huisvoetbal team), tour du chambres, studeersessies in de UB en natuurlijk het FlatFeest (het grootste studenten huisfeest in Europa).

Wij hebben een grote GR met een ruim balkon waar wij ’s avonds chillen en vaak films kijken. Ook is er een grote open keuken waar wij elke avond met elkaar eten. Verder is het huis op rol afstand van de TU en 5 minuutjes fietsen van het centrum. Ben jij onze nieuwe huisgenoot die houdt van samen eten, koken, films kijken, studeren en paarse badjassen? Stuur dan een leuk berichtje met daarin iets over jezelf en wie weet nodigen wij je uit voor de instemming!
* Het gaat over 2 vaste kamers

Read more with an package!

General information

City Delft
District/Neighbourhood: Wippolder-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Shared balcony
Smoking inside
Private dryer
Shared bicycle storage
Elevator
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: 17
Maximum age: 22
Gender: Man
Status: Student
Show on map