Beschikbarer kamer

Kamer huren: Wateringsevest in Delft

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • 01 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Delft. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

✨ONDERHUURSTER GEZOCHT✨

Op Wateringsevest 8, Club 1930, zoeken we van 1 juli-1 oktober een gezellige onderhuurster. Voor 383 per maand krijg je een (optioneel gemeubileerde) babyblauwe kamer van 14 m2 met grote glas in lood ramen, een inbouwkast, een wastafel en elke dag zonnestralen na 12 uur 's middags voor het nodige quaran-tannen. We wonen met 7 meisjes van het DSC in het centrum van Delft, op ons dakterras houden we geregeld borrels en we hebben een vuurkorf voor de kampvuur met marshmallow vibes! Naast onze random midnight snack momenten, onbeperkt pannenkoeken eten, benedenverdieping borrels en discolampen in de woonkamer eten we bijna elke dag samen en zijn altijd in om nieuwe (culinaire) gerechten uit te proberen. Maaaaaaar een verrassende variant op pasta pesto wordt ook erg gewaardeerd!!

Kortom, de perfecte omgeving om Delft te verkennen in de zomer en alvast een plekje te hebben voordat het nieuwe collegejaar begint. Er is ook een kans op vast blijven als je lid wordt! We hebben een lange quarantaine bucketlist voor in de zomer, dus er is genoeg vermaak! Wil jij alvast een voorproefje hebben van het wonen in een hecht meisjeshuis en weet je nog iets leuks toe te voegen aan de bucketlist, reageer dan snel snel snel!! En hopelijk zien we dan op een corona-proef huisborrel!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Delft
Wijk/buurt: Centrum-Noord
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Gedeeld balkon
Eigen droger
Intercom
Rookmelder
Gedeeld terras
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart