Beschikbarer kamer

Room for rent: Wateringsevest in Delft

  • 14 m2
  • 1 room
  • 18 Immediately
  • 01 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Delft. You can contact the advertiser if you have any questions.

✨ONDERHUURSTER GEZOCHT✨

Op Wateringsevest 8, Club 1930, zoeken we van 1 juli-1 oktober een gezellige onderhuurster. Voor 383 per maand krijg je een (optioneel gemeubileerde) babyblauwe kamer van 14 m2 met grote glas in lood ramen, een inbouwkast, een wastafel en elke dag zonnestralen na 12 uur 's middags voor het nodige quaran-tannen. We wonen met 7 meisjes van het DSC in het centrum van Delft, op ons dakterras houden we geregeld borrels en we hebben een vuurkorf voor de kampvuur met marshmallow vibes! Naast onze random midnight snack momenten, onbeperkt pannenkoeken eten, benedenverdieping borrels en discolampen in de woonkamer eten we bijna elke dag samen en zijn altijd in om nieuwe (culinaire) gerechten uit te proberen. Maaaaaaar een verrassende variant op pasta pesto wordt ook erg gewaardeerd!!

Kortom, de perfecte omgeving om Delft te verkennen in de zomer en alvast een plekje te hebben voordat het nieuwe collegejaar begint. Er is ook een kans op vast blijven als je lid wordt! We hebben een lange quarantaine bucketlist voor in de zomer, dus er is genoeg vermaak! Wil jij alvast een voorproefje hebben van het wonen in een hecht meisjeshuis en weet je nog iets leuks toe te voegen aan de bucketlist, reageer dan snel snel snel!! En hopelijk zien we dan op een corona-proef huisborrel!

Read more with an subscription!

General information

City Delft
District/Neighbourhood: Centrum-Noord
Register municipality: No
Status: Decorated
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Shared balcony
Private dryer
Intercom
Fire alarm
Shared terrace
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map