Kamer huren: niet meer beschikbaar Prof. Bosschastraat in Delft

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Delft. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op zoek naar een kamer? Voor mijn stage ga ik een half jaar naar het buitenland, waardoor er een tijdelijke kamer vrij komt aan de Prof. Bosschastraat. Het gaat om de zolderkamer, waar je een slaapkamer hebt en een aparte studeerruimte. Omdat je op zolder zit is er altijd heerlijk veel licht in de kamer!

Je deelt het huis met twee andere studentes, die allebei de IO bachelor hebben gedaan en bijna hun master gaan beginnen. Daarom zijn we opzoek naar iemand die het liefst 21 jaar of ouder is. We hebben geen verplichtingen in huis op af en toe wat schoonmaken na, maar dat doen we meestal gezellig samen. Verder vinden we het leuk om als we thuis zijn met elkaar te eten of even pauze te houden in de tuin. Theetjes drinken, film kijken in de huiskamer, samen nieuwe recepten proberen of een nieuw DIY project oppakken, doen we ook allemaal graag. Daarnaast zijn beide huisgenootjes actief bij Punch, de vollybal vereniging en hebben we een schuurtje met ruimte voor racefietsen/skates of andere leuke dingen.
Het gaat om een gemeubileerde kamer van 15m2, waar alle kosten in de huurprijs zijn meegenomen. We wonen op loopafstand van de TU, en het station is 10 minuutjes fietsen.
Lijkt het je leuk om in deze kamer te komen wonen, of heb je nog vragen? Stuur mij dan een berichtje over jezelf en dan nodigen we je uit om een keer langs te komen!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Delft
Wijk/buurt: Wippolder-Zuid
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: 27
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart