Room for rent: no longer available Prof. Bosschastraat in Delft

  • 15 m2
  • 1 room
  • 16 Immediately
  • 31 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Delft. You can contact the advertiser if you have any questions.

Op zoek naar een kamer? Voor mijn stage ga ik een half jaar naar het buitenland, waardoor er een tijdelijke kamer vrij komt aan de Prof. Bosschastraat. Het gaat om de zolderkamer, waar je een slaapkamer hebt en een aparte studeerruimte. Omdat je op zolder zit is er altijd heerlijk veel licht in de kamer!

Je deelt het huis met twee andere studentes, die allebei de IO bachelor hebben gedaan en bijna hun master gaan beginnen. Daarom zijn we opzoek naar iemand die het liefst 21 jaar of ouder is. We hebben geen verplichtingen in huis op af en toe wat schoonmaken na, maar dat doen we meestal gezellig samen. Verder vinden we het leuk om als we thuis zijn met elkaar te eten of even pauze te houden in de tuin. Theetjes drinken, film kijken in de huiskamer, samen nieuwe recepten proberen of een nieuw DIY project oppakken, doen we ook allemaal graag. Daarnaast zijn beide huisgenootjes actief bij Punch, de vollybal vereniging en hebben we een schuurtje met ruimte voor racefietsen/skates of andere leuke dingen.
Het gaat om een gemeubileerde kamer van 15m2, waar alle kosten in de huurprijs zijn meegenomen. We wonen op loopafstand van de TU, en het station is 10 minuutjes fietsen.
Lijkt het je leuk om in deze kamer te komen wonen, of heb je nog vragen? Stuur mij dan een berichtje over jezelf en dan nodigen we je uit om een keer langs te komen!

Read more with an subscription!

General information

City Delft
District/Neighbourhood: Wippolder-Zuid
Register municipality: No
Status: Furnished
Housemates: 2
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 20
Maximum age: 27
Gender: Vrouw
Status: Student
Show on map