Kamer huren: niet meer beschikbaar Van Bossestraat in Delft

  • 9 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Delft. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beste Kamerzoekenden,

Ik ben samen met een vriendin opzoek naar een derde huisgenoot. We hebben een huis aan de Van Bossestraat gekregen waarbij we nof 1 kamer mogen verdelen. De kamer is ongeveer 8 a 10 m2 (zie plattegrond) en bedraagt 450 incl. wasmachine, droger, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast met vriezertje, elektriciteit, gas, water, internet. Inschrijving is verplicht omdat we dan de woonkosten kunnen verdelen en de basisbeurs kunnen ontvangen. Deze kosten zijn 800 per jaar dus ongeveer 25 per maand extra.

Even over ons. Wij zijn Yara en Yair en studeren aan de hogeschool Inholland Delft. Ik (Yair) ben 21 en Yara is 20. We houden beide van gezelligheid, samen dingen ondernemeb, spelletjes doen en af en toe een foute serie of een leuke film. Verder houden we van lekker koken en af en toe wat leuks ondernemen. We waarderen daarnaast ook onze eigen ruimte, maar we zouden het leuk vinden als we regelmatig samen eten/koken en iets leuks doen. We zijn niet zo van een verplichte feestavond maar een borreltje her en der is altijd welkom!

Mocht je interesse hebben, mail me dan naar huisjeindelft2023@gmail.com. laat wat over jezelf weten, wat je studeert en waarom je onze ideale huisgenoot zou zijn:p. We laten je dan weten of je uitgenodigd bent voor een kennismakingsgesprek via teams en uiterlijk 1 juni of je uitgenodigd bent voor de bezichtiging en om elkaar echt te ontmoeten!

Groetjess,
Yair en Yara

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Delft
Wijk/buurt: Aart van der Leeuwbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: 25
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart