Kamer huren: niet meer beschikbaar Simonsstraat in Delft

  • 12 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • 16 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Delft. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ben jij opzoek naar een tijdelijke kamer vlakbij de TU, op rolafstand van de supermarkt en met 5 gezellige huisgenoten? Kom dan hospiteren bij Huize 44! We zijn een huis met weinig verplichtingen, maar die bijna elke avond samen eten, of gezellig een biertje doen of theedrinken. Daarnaast hebben we ons super epische jaarlijkse huisweekend, kerstdiner en pakken we af en toe samen een borrel/feestje mee. Verder is de locatie heel chill, dichtbij TU en centrum (binnen een straal van 4 minuutjes fietsen) en in een hele fijne buurt. We zijn dubbel gemengd (verenigingen Jansbrug, Proteus, Plankenkoorts), maar we zijn opzoek naar iemand die bij het huis past, niet naar een bepaalde vereniging of geslacht.

Omdat een van onze huisgenoten 3 maanden naar Florida vertrekt, komt er tijdelijk een kamer vrij in ons huis. Het gaat om twee aparte kamers, wat altijd is ingedeeld als één werkkamer en één slaapkamer, maar dat kan je natuurlijk zelf aanpassen. In de slaapkamer heb je je eigen wastafel. In totaal is het ongeveer 12 m2 en de prijs is 264 euro per maand inclusief. De kamer is beschikbaar Voor tijdelijk maar deze data zijn redelijk flexibel. De kamers zijn al gemeubileerd met een bed, kast, bureau en opbergplanken, dus verhuizen is een piece of cake!

Stuur ons vooral een berichtje als je naar de instemming wil komen. Vertel wat over jezelf en waarom je graag in ons huis zou willen wonen. Als we denken dat je bij ons past, dan sturen we je een uitnodiging met alle details! Als je niet kan, kan je alsnog een berichtje sturen, misschien kunnen we wat regelen.

Liefs Huize 44

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Delft
Wijk/buurt: Wippolder-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Gedeeld balkon
Binnen roken
Gratis parkeren
Lift
Schoonmaker
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 17
Maximum leeftijd: 26
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Starter Student
Tonen op kaart