Room for rent: no longer available Simonsstraat in Delft

  • 12 m2
  • 2 rooms
  • 25 Immediately
  • 16 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Delft. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ben jij opzoek naar een tijdelijke kamer vlakbij de TU, op rolafstand van de supermarkt en met 5 gezellige huisgenoten? Kom dan hospiteren bij Huize 44! We zijn een huis met weinig verplichtingen, maar die bijna elke avond samen eten, of gezellig een biertje doen of theedrinken. Daarnaast hebben we ons super epische jaarlijkse huisweekend, kerstdiner en pakken we af en toe samen een borrel/feestje mee. Verder is de locatie heel chill, dichtbij TU en centrum (binnen een straal van 4 minuutjes fietsen) en in een hele fijne buurt. We zijn dubbel gemengd (verenigingen Jansbrug, Proteus, Plankenkoorts), maar we zijn opzoek naar iemand die bij het huis past, niet naar een bepaalde vereniging of geslacht.

Omdat een van onze huisgenoten 3 maanden naar Florida vertrekt, komt er tijdelijk een kamer vrij in ons huis. Het gaat om twee aparte kamers, wat altijd is ingedeeld als één werkkamer en één slaapkamer, maar dat kan je natuurlijk zelf aanpassen. In de slaapkamer heb je je eigen wastafel. In totaal is het ongeveer 12 m2 en de prijs is 264 euro per maand inclusief. De kamer is beschikbaar Voor tijdelijk maar deze data zijn redelijk flexibel. De kamers zijn al gemeubileerd met een bed, kast, bureau en opbergplanken, dus verhuizen is een piece of cake!

Stuur ons vooral een berichtje als je naar de instemming wil komen. Vertel wat over jezelf en waarom je graag in ons huis zou willen wonen. Als we denken dat je bij ons past, dan sturen we je een uitnodiging met alle details! Als je niet kan, kan je alsnog een berichtje sturen, misschien kunnen we wat regelen.

Liefs Huize 44

Read more with an subscription!

General information

City Delft
District/Neighbourhood: Wippolder-Noord
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Shared balcony
Smoking inside
Free parking
Elevator
Cleaning service
Garden
Dishwasher
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: 17
Maximum age: 26
Gender: Doesn't matter
Status: Starter Student
Show on map