Niharika  zoekt een Studio in Delft

Niharika zoekt: Een Studio in Delft

  • Studio
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 18 Per direct

Hallo,

Ik ben Niharika Sridhar. Ik kom in augustus naar de TU Delft om mijn master in Strategic Product Design te volgen. Momenteel ben ik op zoek naar een kamer dichtbij de universiteit.

Even iets over mezelf, ik ben 24 jaar oud en ik hou van koken. Op dit moment werk ik als Visual Designer bij een Material Design Studio. Ik ben afgestudeerd met een bachelor in Architectuur, maar ik ben altijd gepassioneerd geweest door grafisch ontwerp, visueel ontwerp en animatie.

Ik hou van Disney en animatiefilms. Enkele van mijn favorieten zijn The Lion King, Tangled en Luca. Ik houd mijn ruimte schoon en opgeruimd omdat het me helpt beter te focussen. Of ik nu bezig ben met een taak of gewoon mijn dagelijkse bezigheden uitvoer, ik maak er een punt van om daarna op te ruimen. Iets anders wat ik wil vermelden is dat ik van boodschappen doen houd, het is mijn favoriete bezigheid. Elke dag naar de sportschool gaan is ook een gezonde gewoonte voor mij geworden. Koken en het uitproberen van verschillende recepten vind ik geweldig om te doen. Ik hou ook van reizen en het verkennen van nieuwe plaatsen.

Gezien de huidige huisvestingsuitdagingen in Nederland, ben ik erg enthousiast om een plek te vinden. Indien mogelijk, stel ik voor om een videogesprek te plannen om elkaar beter te leren kennen voordat er een beslissing wordt genomen. Ik ben bereid om vanaf juli huur te betalen. Geef mij alstublieft een kans.

Bedankt,
Niharika Sridhar
niharikasridhar5@gmail.com
+91 9845169764

Algemene informatie: Niharika
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  2e jaars Msc. Strategic Product Design (UNIVERSITEIT)