Teije zoekt een Kamer in Delft

Teije zoekt: Een Kamer in Delft

  • Kamer
  • Min. 6 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Mijn naam is Teije en ik ga lucht- en ruimtevaarttechniek doen aan de TU Delft. Hiervoor ben ik momenteel op zoek naar een kamer in Delft voor komend schooljaar. Ik woon nu in Castricum (vlak onder Alkmaar) en wil graag dichter bij de universiteit wonen. Ik wil graag het studentenleven ontdekken en meer vrijheid hebben. Het lijkt me leuk om met mede studenten samen te wonen.
In mijn vrije tijd speel ik veel piano en sinds korte tijd ook (op mijn zelf gemaakte) gitaar. Muziek maken vind ik ook leuk om met vrienden te doen, dit lijkt me ook leuk om door te zetten in Delft. Ik hou van en speel veel verschillende muziekstijlen, zoals rock, blues, funk/soul, klassiek en jazz. Ik tennis en wil in Delft ook graag lid worden van de tennisvereniging. In de zomer vind ik het leuk om te surfen. Als jullie voor mij kiezen kunnen jullie veel zelfgemaakte Italiaanse gerechten verwachten (Bijvoorbeeld mijn persoonlijke favoriet: pasta all’amatriciana), want ik hou erg van de Italiaanse keuken.
Ik ben opzoek naar een gezellig en actief huis. Het lijkt me leuk om samen te koken, spontaan leuke dingen te doen en om af en toe een leuk feest te pakken.

Algemene informatie: Teije
  Man, 18 jaar