ad zoekt een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

ad zoekt: Een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

  • Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer
  • Min. 5 m2
  • Man
  • 18 Per direct

ik ben Ad, ik ben 21 jaar en ik kom uit Waarland, dicht bij Alkmaar. In september begin ik met een bachelor Technische Natuurkunde en daarom ben ik op zoek naar een leuk huis waar ik serieus aan mijn studie kan werken en mijn eigen ding kan doen, maar waar we ook kunnen relaxen en wat gezelligheid kunnen vinden.

Ik heb eerder HBO Werktuigbouwkunde gestudeerd, maar omdat die studie me gemakkelijk afging en ik meer uitdaging zocht, heb ik gekozen voor Technische Natuurkunde. Naast studeren hou ik van sporten; ik sport momenteel 5 à 6 keer per week, verdeeld over wielrennen en MMA. Bij MMA focus ik vooral op worstelen en kickboksen. De laatste tijd doe ik het wat rustiger aan met MMA om me te concentreren op mijn toekomstige studie en een aankomende wielertocht.

Thuis woon ik nu nog met zes personen, dus ik ben gewend aan een beetje drukte. Ik ben niet vies van huishoudelijke taken en hoewel mijn kookkunsten bescheiden zijn, hou ik van het maken van een lekkere maaltijd. Het belangrijkste voor mij is een huis waar ik echt vrienden kan worden met mijn huisgenoten en dat ik echt als thuis kan beschouwen.

Algemene informatie: ad
  Man, 21 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars technische natuurkunde (UNIVERSITEIT)