Caitlynn zoekt een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

Caitlynn zoekt: Een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

  • Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hallo Hallo!
Ik ben Caitlynn, 19 jaar, en ik ga in september beginnen met studeren in regio Delft/Leiden/Rotterdam met de studie Klinische Technologie. Ik woon nu alleen best ver weg en zou graag op kamers willen.

wat info over hoe ik ben:
Ik ben vrij zelfstandig opgevoed en houd ervan als alles redelijk netjes te houden. Ik heb geen allergie├źn, maar eet wel vegetarisch. Het lijkt me leuk om wat dingen te ondernemen in geval van kamergenoten, alleen ben ik niet echt fan van uitgaan. Mij zie je eerder even lekker wandelen of naar de film toe. Mijn favoriete activiteit is bij lekker weer te gaan picknicken!
Ik vind het leuk om te bakken als hobby en doe op dit moment niet aan een sport. Wel ben ik al 2 keer met een groep vrienden gaan hiken in Duitsland en kan hier heel erg van genieten. Ik werk ondertussen al bijna 4 jaar bij een spar, ondertussen al 1,5 jaar als leidinggevende. Ik hoop wanneer ik ga verhuizen ook in de buurt een zelfde soort baan te vinden.

Ik heb ook ongeveer 2,5 jaar lang een vriend (staat op de foto met wat wij voor een kerstdiner toetje hadden gebakken). Hij gaat komend jaar Bouwkunde studeren in Delft.

Ik kijk enorm uit naar op kamers wonen! en hoop je graag te zien voor een kamer :)

groetjes!! <3

Algemene informatie: Caitlynn
  Vrouw, 19 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Klinische Technologie (UNIVERSITEIT)
  Lid van S.V.K.T Variscopic