Simon zoekt een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

Simon zoekt: Een Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer in Delft

  • Huurwoning / Appartement / Studio / Kamer
  • Min. 12 m2
  • Man
  • 12 Per direct

Ten eerste ben ik een super cool persoon om mee samen te wonen. Ik heb altijd respect voor andermans ruimte en privacy en ben over het algemeen erg makkelijk en relaxed. Ik ben altijd in voor een praatje en een lach en toch begrijp ik ook het belang van rustige tijd en persoonlijke ruimte. Verder geniet ik ook van gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden.

Naast dat ik een geweldige huisgenoot ben, heb ik ook geweldige vaardigheden in de keuken. Ik (probeer te) specialiseren in de Chinese keuken -mijn grootmoeder gaf me al haar geheimen- en ik ben ervan overtuigd dat ik een aantal heerlijke maaltijden voor ons samen in elkaar kan flansen. Koken is een van mijn passies, en ik deel mijn creaties graag met anderen.

Wat hobby's betreft, ik heb er een paar die je misschien interesseren. Ik speel actief tennis en ga graag meerdere keren per week in de fitnessruimte. Ik hou ervan om actief en gezond te blijven.

Wat mijn studies betreft begin ik in september aan mijn bachelor Aerospace Engineering aan de TU Delft.

Tot slot spreek ik vloeiend verschillende talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Chinees. Dit zou bijzonder nuttig voor ons zijn omdat we in verschillende talen kunnen communiceren en een grotere kans hebben om te integreren met mensen met verschillende achtergronden.

In het algemeen zou ik een geweldige huisgenoot voor je zijn. Ik ben verantwoordelijk, respectvol en makkelijk in de omgang. Ik heb geweldige vaardigheden en hobby's. Als u vragen heeft of meer wilt praten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Algemene informatie: Simon
  Man, 19 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars TU Delft Aerospace Engineering (UNIVERSITEIT)