Alex zoekt een Studio in Delft

Alex zoekt: Een Studio in Delft

  • Studio
  • Min. 30 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Ik ben 23 jaar en een 1e jaar master student aan de TU Delft waar ik de opleiding Construction management and engineering volg. Ik word omschreven als een sportieve, vrolijke en vriendelijke jongen die makkelijk aanspreekbaar is en zichzelf uitspreekt als iets niet goed aanvoelt, daarnaast vind ik het fijn om dingen georganiseerd te houden. Nieuwe mensen leren kennen en uitdagingen aangaan, is iets wat ik graag doe.

Ik voetbal elke week met een vriendenteam ‘derdehelftal’’ in delft. Ik heb 14 jaar lang jiujitsu gedaan en vind het fijn om mezelf te ontladen in de sportschool en mezelf helemaal op te laten gaan in het knutselen van miniatuur poppetjes of aan mijn ingewikkelde 3D printer relatie te werken.

In het weekend werk ik als shiftleider bij de AH in Den Haag en doe dit al ongeveer 6 jaar. Elke zomer werk ik 2 weken in Spanje bij enter the wave op een soort surfkamp/festival. Momenteel woon ik nog in Den Haag bij mijn Huisbazen en ben toe aan een leuk plekje in Delft. Ik heb ervaring met op mezelf wonen, zowel in Dubai als in Den Oever (voor stages)

Algemene informatie: Alex
  Man, 26 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Construction management and engineering (UNIVERSITEIT)
  Lid van CME