Merijn zoekt een Kamer in Delft

Merijn zoekt: Een Kamer in Delft

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Ik ben Merijn van de Ree, ik ben 18 jaar.
Ik ga komend jaar (vanaf 1 september 2020) Industrieel Ontwerpen studeren aan TU Delft. Na deze studie wil ik graag een auto ontwerp studie gaan volgen (waarschijnlijk in het buitenland) en uiteindelijk wil ik auto ontwerper worden bij een mooi bedrijf.
Ik ben een enorm autofan. Ik doe zo ongeveer alles wat met auto's te maken heeft en ik weet bijna alles over elke auto. Als een van mijn huisgenoten ook een autofan is lijkt mij dat ontzettend leuk. Zo niet dan zorg ik wel dat jullie ook autofan worden ;)
Ik heb humor en ben vaak ook up-to-date met de laatste memes. Ik teken graag (vooral autos) en ben creatief. Deze kwaliteiten zou ik ook met alle plezier kunnen inzetten om het studentenhuis (nog meer) op te vrolijken.
Koken vind ik heel leuk om te doen. Ik kook van alles en nog wat, dus limiteer mijzelf niet alleen tot spaghetti en pizza ofzo. Ik verheug mij ontzettend op gezellig samen koken met mijn huisgenoten!
Ook speel ik unihockey (aka. floorball) op het moment bij Sonics in Amersfoort. Maar waarschijnlijk binnenkort bij de Delftse floorballclub Blue Falcons.
Daarnaast ben ik nog een groot fan van muziek. Ik speel zelf gitaar (elektrisch).
Ik heb al veel zin om te gaan studeren en met gezellige medestudenten samen te wonen waar ik lekker spelletjes mee kan spelen of een film kijken!

Algemene informatie: Merijn
  Man, 22 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Industrial Design (UNIVERSITEIT)