Room for rent: Arendlaan in Delft

  • 24 m2
  • 1 room
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Delft. You can contact the advertiser if you have any questions.

Mijn huisgenoot gaat samenwonen en zijn kamer komt 16 februari vrij!

Het huis: Je kamer zit in een tweepersoons huis op de 3e verdieping aan de Arendlaan in Tanthof-Oost. In het gebouw wonen zowel studenten als niet-studenten. Het is recent van DUWO overgenomen door Vidomes, wat het voordeel heeft dat je na je studie er niet direct uit hoeft. Je zit op een kwartiertje fietsen naar het centrum, kleine tien minuten naar de campus en op steenworp van het Abtswoudse bos.

Je huisgenoot: Ik ben Ewout, 26 jaar en momenteel m'n master thesis aan 't schrijven (systeemeffecten van zelfrijdende auto's op de stedelijke omgeving). Ik lid bij de DSB, actief bij m'n scouting en zeilinstructeur, fotografeer regelmatig en sport vanalles en nog wat (recent boulder en schaats ik veel). Doordeweeks ben ik veel thuis en altijd in om gezellig samen te eten, een biertje/wijntje met lekkere (vergezochte) discussie, in het weekend ben ik vaak weg met scouting, de zeilschool of vrienden. Ik woon hier in ieder geval nog een half jaar, daarna hangt het af van hoe het leven loopt. :)

De kamer: Je huurt een kamer van 24m2, waarbij ook een eigen halletje, opberghok en eigen badkamer zit (in totaal 37m2). De keuken delen we samen. Tevens kan je gebruik maken van het aanliggende gemeenschappelijke dakterras en het washok op de begane grond.
De huur is effectief rond de €350 p.m. (€540 met €190 huursubsidie).

Geïnteresseerd?
Stuur een reactie met daarin in ieder geval je naam, telefoonnummer, wat over jezelf en een fotootje (filmpjes zijn ook leuk!), en wie weet zien we elkaar snel!

Tijdlijn
- Reacties ontvang ik graag tot zaterdag 20u
- Zondagochtend verstuur ik uitnodigingen om maandag- of dinsdagavond langs te komen
- Kamer is beschikbaar vanaf 16 februari

PS: Kijk even goed of dit een huis is wat bij jou past. Als je een druk/groot studentenhuis zoekt (of echt niet van fietsen houdt), is dit het niet :)

Read more with an subscription!

General information

City Delft
District/Neighbourhood: Vogelbuurt-Oost
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 1
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Shared kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Smoking inside
Shared bicycle storage
Housing benefits
Elevator
Shared terrace
Shared yard
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: 21
Maximum age: 31
Gender: Doesn't matter
Status: Starter Student
Show on map