1 Room For rent in district / neighbourhood Centrum in Delft

13 Rooms rented out in district / neighbourhood Centrum in Delft

Living in the district / neighbourhood Centrum in Delft

About the district / neighbourhood Centrum in Delft

Het centrum van Delft is een prachtige historische stad in Zuid-Holland, Nederland. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, pittoreske grachten en prachtige architectuur. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in het centrum van Delft.

De Oude Kerk De Oude Kerk is een andere indrukwekkende kerk in het centrum van Delft. Het werd gebouwd in de 13e eeuw en heeft een mix van verschillende architecturale stijlen. Het is vooral bekend vanwege de grafstenen van beroemde Nederlandse figuren, waaronder de beroemde wetenschapper Antonie van Leeuwenhoek.

Het Stadhuis: Het Stadhuis van Delft is een prachtig gebouw dat zich in het hart van de stad bevindt. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 17e eeuw en heeft een indrukwekkende gevel en een prachtig interieur. Het stadhuis wordt nog steeds gebruikt voor officiële ceremoniën en evenementen.

De Nieuwe Kerk De Nieuwe Kerk is een imposante kerk met een hoogte van bijna 110 meter. De kerk is gebouwd tussen 1396 en 1496 en heeft een opvallende gotische stijl. Het is de begraafplaats van de Oranjes en er bevinden zich verschillende kunstschatten en religieuze objecten in de kerk.