Jenny is looking for a Rental Property / Apartment / Studio / Room in Delft

Jenny is looking for: A Rental Property / Apartment / Studio / Room in Delft

  • Rental Property / Apartment / Studio / Room
  • Min. 15 m2
  • Female
  • 18 Immediately

Hoi,

Mijn naam is Jenny en ik ben net begonnen aan mijn eerste volwassen baan (aaah 🥳). Vandaar dat ik op zoek ben naar een plekkje in Delft. Ik heb altijd met huisgenoten samengewoond (3-8) en vind het belangrijk om een goed band met elkaar op te bouwen. Ik sta altijd open om samen leuke dingen te doen (koken, borrelen, naar de film of museum, muziek maken. of creatief bezig zijn) maar hou ook van lekker in mijn eentje een boekje lezen, of een wandeling te maken of mezelf op een date uit te voeren.
Ik ben oorspronkelijk Duits maar woon al sinds mijn 16de in NL. Ik heb in Groningen en Utrecht gestudeerd en Delft bied mij nu de kans om helemaal opnieuw te beginnen. Dat wil ik ook graan doen en met nieuwe hobbies te beginnen (koor/band zoeken, sporten, cursussen volgen, etc.). Misschien lijkt je dat ook leuk en dan kunnen we samen wat nieuwe dingen uitproberen!

Ik hoop dat dit jou/jullie benieuwd maakt om in het echt kennis te maken om te kijken of wij het zien zitten om met elkaar te wonen. 🌻✨☀️

General information: Jenny
  Female, 26 years old
Type of tenant: Starter