Tim is looking for a Studio / Room in Delft

Tim is looking for: A Studio / Room in Delft

  • Studio / Room
  • Min. 8 m2
  • Male
  • 18 Immediately

Hoi!

Ik ben Tim Rood, een ex-VWO-leerling (met diploma op zak) die volgend jaar Werktuigbouwkunde gaat doen aan de TU Delft. Momenteel woon ik in Noord-Holland, vlakbij Hoorn. Een endje weg van Delft dus. Daarom ben ik op zoek naar een kamer in een studentenhuis met leuke huisgenoten.

Dat klinkt allemaal vrij cliché. Hoe ben ik als persoon en wat zijn mijn hobby’s? Allereerst voetbal ik bij de lokale voetbalclub hier in de buurt. Niet op het hoogste niveau, maar ook niet op het laagste. Ik kijk ook graag voetbal, zeker als mijn clubbie uit Alkmaar speelt. Daarnaast maak ik sinds een jaar of 4 à 5 zelf elektronische muziek. Ik hou van van alles en nog wat, van ACDC tot Oliver Heldens. Maar maak je geen zorgen, ik hou altijd rekening met mensen om me heen.

Verder heb ik een voorliefde voor bier; voor Hertog Jan, Leffe of Duvel kan je me rond een uur of drie ‘snachts nog wakker maken. Ook andere alcoholische versnaperingen gaan er wel in, maar niks is beter dan een koude goudbruine rakker. Ik ga graag uit, zo mogelijk ook met huisgenoten, maar ik ben niet iemand die vier dagen achter elkaar om 6 uur ‘sochtends thuis kan komen, bij wijze van spreken. Zijn jullie op zoek naar een goeie mix tussen feesten en relaxen, dan hebben jullie wat dat betreft de juiste kamergenoot gevonden.

Over het algemeen vind ik mezelf vrij relaxed als persoon. Als we maar met z’n allen door een deur passen is het goed. Verder neem ik graag initiatief om iets te gaan doen bij mooi weer, of bij minder weer met een borrel. Ik ben niet op zoek naar een kamer in een studentenhuis waarin vrijwel niks gedaan wordt.

General information: Tim
  Male, 25 years old
Type of tenant: Student
  1st study year Werktuigbouwkunde TU Delft (Senior High)