Senja zoekt een Huurwoning / Appartement / Studio in Delft

Senja zoekt: Een Huurwoning / Appartement / Studio in Delft

  • Huurwoning / Appartement / Studio
  • Min. 20 m2
  • Vrouw
  • 06 Per direct

Mijn naam is Senja Tee, 23 jaar, en ik ben momenteel vierdejaarsstudente Liberal Arts & Sciences aan de Universiteit Utrecht. Ondanks dat de naam dit doet vermoeden is dit geen kunststudie, maar een zelf in te richten interdisciplinaire studie. Binnen deze studie volg ik de hoofdrichting ‘Sociale, gezondheids- en organisatiepsychologie’.
Daarnaast heb ik twee leuke parttime banen: in een koffie-/lunchroom en een bar/club met live artiesten. Tevens heb ik hiernaast mijn ouders als garantstellers, en zijn zij bereid een aardig centje bij te dragen aan de toekomstige huur. Ik heb daarnaast studiefinanciëring. Hierdoor heb ik al met al een relatief goed inkomen.
Ik ben op zoek naar een zelfstandige woonruimte (maakt verder niet uit wat voor soort) in Delft van minimaal 30m2 en het liefst een (kleine) buitenruimte van onder de €1000 p.m.

Op persoonlijk gebied: ik ben een vrij rustig maar erg sociaal en net persoon. Ik houd me veel bezig met muziek, films, sporten, schilderen, tekenen, uitgaan/festivals/concerten, koken (natuurlijk nog meer met eten), en eigenlijk alles waarbij ik vrienden om me heen heb. Mijn muzieksmaak gaat alle kanten op: van 50’s tot soul tot rock tot techno, en zo kan ik nog lang doorgaan. Ook heb ik groene vingers en ben ik al bijna mijn hele leven ben ik vegetariër. Ik hou dan ook enorm van dieren. Naast dat ik graag veel mensen om me heen heb, vind ik het net zo goed heerlijk om rustig thuis te zitten.

Algemene informatie: Senja
  Vrouw, 24 jaar