Senja zoekt een Huurwoning / Appartement / Studio in Delft

Senja zoekt: Een Huurwoning / Appartement / Studio in Delft

  • Huurwoning / Appartement / Studio
  • Min. 20 m2
  • Vrouw
  • 23 Per direct

Mijn naam is Senja Tee, 21 jaar, en ik ben momenteel tweedejaarsstudente Liberal Arts & Sciences aan de Universiteit Utrecht. Ondanks dat de naam dit doet vermoeden is dit geen kunststudie, maar een zelf in te richten interdisciplinaire studie. Binnen deze studie volg ik de hoofdrichting ‘Sociale, gezondheids- en organisatiepsychologie’.
Daarnaast heb ik twee leuke parttime banen: in een koffie-/lunchroom en een bar/club met live artiesten. Tevens heb ik hiernaast mijn ouders als garantstellers, en zijn zij bereid een aardig centje bij te dragen aan de toekomstige huur. Ik maak gebruik van studiefinanciëring. Hierdoor heb ik al met al een relatief goed inkomen.
Onder andere vanwege de lange reistijd vanuit Delft van soms meer dan drie uur, ben ik op zoek naar een woonruimte in of nabij Utrecht.

Op persoonlijk gebied: ik ben een vrij rustig maar erg sociaal en net persoon. Ik houd me veel bezig met muziek, films, sporten, schilderen, tekenen, uitgaan/festivals/concerten, koken (natuurlijk nog meer met eten), en eigenlijk alles waarbij ik vrienden om me heen heb. Mijn muzieksmaak gaat alle kanten op: van 50’s tot soul tot rock tot techno, en zo kan ik nog lang doorgaan. Ook heb ik sinds kort groene vingers en vind ik het leuk om plantjes te zaaien/verzorgen. Al bijna mijn hele leven ben ik vegetariër. Ik hou dan ook enorm van dieren. Naast dat ik graag veel mensen om me heen heb, vind ik het net zo goed heerlijk om rustig thuis te zitten.

Algemene informatie: Senja
  Vrouw, 23 jaar